BORAVKOM NA ŽUMBERKU JAČALI ZAJEDNIŠTVO, POVEZANOST I TIMSKI DUH

2.9.2024. Slika: BORAVKOM NA ŽUMBERKU JAČALI ZAJEDNIŠTVO, POVEZANOST I TIMSKI DUH

U dvodnevnom team buildingu 29. i 30. kolovoza voditelji Caritasovih kuća napravili su odmak od svakodnevnih radnih preokupacija te u predivnoj prirodi žumberačkog gorja uz intenzivno druženje, šetnje, individualne i grupne razgovore jačali voditeljski tim Sektora usluga socijalne skrbi.


Osim prirodnih ljepota i čuvenog slapa Sopot visokog 40 metara, obišli su i spomen park Jazovku poklonivši se žrtvama komunističkog režima.

Tema i smijeha nije nedostajalo, a zaključak sudionika je jednoglasan - u ljudske resurse uvijek vrijedi ulagati, čovjek je bio i ostat će najjača karika svake dobre organizacije pa tako i Caritasa.

Smještaj je organiziran u Caritasovoj kući u Kalju u koju tijekom godine dolaze različite skupine korisnika. Odmaralište u Kalju otvoreno je u lipnju 2001. godine, a pruža optimalne uvjete za smještaj župnih grupa, izviđača, planinarskih društava i sportskih klubova. Posjetiteljima se nudi smještaj, prehrana, popratni sadržaji za jednodnevne izlete, vikend programe i višednevne boravke u prirodi. Usluga obuhvaća: smještaj od 30 kreveta, domaću kuhinju, grijanje, dvorane za radionice i druženje, vanjske površine za rekreaciju.


Više fotografija u objavi na našoj facebook stranici.