PREDSTAVNICA ZAGREBAČKOG CARITASA SUDJELOVALA NA EU FUNDING FORUMU 2024 U BRUXELLESU

18.9.2024. Slika: PREDSTAVNICA ZAGREBAČKOG CARITASA SUDJELOVALA NA EU FUNDING FORUMU 2024 U BRUXELLESU

Caritas Europa organizirao je EU Funding Forum 2024 u Bruxellesu 17. i 18. rujna 2024. godine, važno događanje za sve sudionike koji su uključeni u dobivanje i korištenje sredstava iz Europske unije za projekte koji unapređuju zajednicu. Na događanju je sudjelovala i Sanela Kovač Gajski, koordinatorica projekata Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.


Ovo dvodnevno događanje okupilo je predstavnike Caritasa iz cijele Europe koji su razgovarali o mogućnostima financiranja, izazovima s kojima se susreću te kako učinkovitije implementirati projekte sufinancirane sredstvima EU.

Forum je bio usmjeren na pružanje uvida u trenutne i buduće mogućnosti financiranja koje nudi Europska unija, uključujući programe kao što su Europski socijalni fond (ESF+), CERV, Erasmus+ kao i druge programe koji su od ključnog značaja za Caritasove organizacije. Događaj je omogućio sudionicima da razmijene svoja iskustva i najbolje prakse vezane uz pripremu i upravljanje EU projektima, kao i da uspostave nove kontakte i potencijalne suradnje.

Sudjelovanje na forumu omogućio je Caritas Europa sufinanciranjem dijela troškova.


FB